Onze B&B ligt in een uniek natuurgebied; Waterreijk Weerribben Wieden. Hier zijn verschillende mogelijkheden om heerlijke wandel- en fietstochten te maken. In onze gastenkamer vindt u diverse routes.

Dit voorjaar is het Waterreijkpad officieel geopend:  een prachtig wandelnetwerk in het mooie natuurgebied.  Onze B&B is aangesloten bij de stichting WandelReijk. Dit is een initiatief van tien  B&B’s  in Steenwijkerland. Dit biedt u de mogelijkheid om in verschillende B&B’s te verblijven, terwijl uw bagage elke dag wordt vervoerd en een heerlijk lunchpakket geregeld wordt.  Uiteraard wordt u voorzien van goede wandelroutes. Geïnteresseerd? Bekijk www.wandelreijk.nl

Een wandeling in het gebied de Rottige Meenthe (Friesland) is ook zeer aan te bevelen. Wij hebben informatie in onze B&B over dit mooie gebied.

In Paasloo en omgeving vindt u prachtige fietsroutes. Wij hebben in de gastenkamer diverse kaarten liggen die u kunt gebruiken.

Het bekende fietsknooppuntennetwerk van de ANWB werkt ook binnen onze omgeving uitstekend.

Fietsen kunt u huren bij Ten Veen tweewielers in Oldemarkt waar wij goede ervaringen mee hebben.  Indien gewenst kunnen wij u per auto naar de fietsverhuur brengen.